Ultra CPAP Kussen byPutnams

Productnaam Prijs QTY
Ultra CPAP Traagschuim Kussen Royal
€ 73,51
Ultra CPAP Traagschuim Kussen King
€ 79,17
SleePAP Kussensloop
€ 19,22
SleePAP Kussensloop
€ 19,22
 • In stock
 • This product is 0% VAT rated

SKU: PTUCP

Last van maskerlekken en/of plekken in uw gezicht door drukpunten? Met de hulp van het Ultra CPAP Kussen is CPAP therapie een stuk makkelijker onder de knie te krijgen en een stuk aangenamer ook! Met speciale vormen zit dit kussen uw masker niet in de weg zodat u nergens last meer van heeft gedurende de nacht.

Verkrijgbaar in twee maten, het Ultra CPAP Kussen is de ideale compagnon voor uw CPAP therapie. De speciale vorm met uithollingen voor het masker helpt drukpunten, maskerlekken en algemene problemen met CPAP therapie, bijvoorbeeld als het masker zich in een gewoon kussen graaft, voorkomen.

Het Ultra CPAP Kussen houdt het masker vrij van obstructies wanneer u op uw zij slaapt, zodat u niet ongerust hoeft te zijn om CO2 ophoping in het masker. De uitlaat van het masker blijft met dit unieke kussen helemaal vrij. Het kussen is van hoogwaardig orthopedisch design en helpt dus ook met rug en nek klachten in het algemeen.

Ultra CPAP Traagschuim Kussen

Traagschuim reageert op uw lichaamstemperatuur en geeft een gel-achtig gevoel. Het vormt nauwkeurig aan uw gezicht en biedt daardoor optimale drukverspreiding van het gewicht van uw hoofd. Het kussen past zich voortdurend aan om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen en helpt zo oncomfortabele situaties alsmede rug en nek problemen te voorkomen.

Wanneer u op uw zij slaapt, hangt uw CPAP masker met dit kussen over een van de beide uithollingen zodat het niet extra tegen uw gezicht aandrukt. De "visco memory" traagschuim versie, een schuimtechniek eerst ontwikkeld door NASA, vormt zich geheel aan uw gezicht en waar nodig ook het masker

De uithollingen voor het CPAP masker biedt fantastische voordelen voor diegenen die moeite hebben met de CPAP therapie, bijvoorbeeld in het geval van drukpunten die 's morgens voor rode plekken in het gezicht zorgen of in het geval van luchtlekken rond het masker iedere keer bij het omdraaien. Met het speciaal voorgevormde Traagschuim Kussen in maat Royal of King komt er snel een einde aan deze CPAP problemen.

Twee Maten: Royal of King

Het King formaat kussen is een paar centimeter breder en langer maar vooral ook dikker; zo'n twee centimeter. Als u normaliter op een standaard kussen slaapt is de Royal perfect voor u. Bent u iets groter van formaat of slaapt u liever op twee kussens, dan raden wij u de maat King aan.

Beide types schuim kussen hebben een zeer zachte sloop en deze kan gemakkelijk gewassen worden. Extra slopen, voorgevormd aan dit unieke model kussen, zijn beschikbaar. U hoeft er zelf geen sloop aan toe te voegen.

De traagschuim versie van dit Ultra CPAP Kussen is de eerste in deze categorie dat het geavanceerde "visco memory" traagschuim gebruikt. Doordat het zachter wordt als reactie op uw lichaamstemperatuur vormt het zich precies aan de lijnen van uw gezicht voor een optimale distributie van het gewicht van uw hoofd, de gehele nacht. Ieder kussen wordt gefabriceerd voor Intus Healthcare door Putnams, een familiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat zich specialiseert in orthopedische producten. Tienduizenden mensen slapen op idere nacht op kussens van dit bedrijf en nu zijn deze hoogwaardige kussens eindelijk beschikbaar voor CPAP gebruikers!

Extra informatie

Unit Qty No
Fabrikant Putnams
Product Specifications No
What's Included No
Useful Links No
Geproduceerd in Britain

Reviews - 2 reviews

2 Item(s)

per page
Average review rating of this product
 • Heel tevreden / Very satisfied: Review by -

  Op de website staat precies wat je van dit product mag verwachten: Minder lekkage. Slaap heel op dit kussen. Ik heb gekozen voor de Royal. Bij ontvangst schrok ik hoe klein/compact het kussen was, maar in het gebruik blijkt dat geen probleem. Bij de bestelling gelijk een extra kussenloop besteld. Die kon ik alleen vinden op de Engelse website, dus daar heb ik mijn bestelling geplaatst. De bestelling kan je op Internet volgen en werd keurig op tijd afgeleverd.

  This review was originally posted on our Netherlands website. English translation:

  What the webpage says is exactly what you would get from this product: The pillow causes less leakage and lets you sleep properly. I chose the Royal size. Upon receipt I was shocked how small / compact the cut outs were, but in use this proved to be no problem. When ordering again I ordered an extra pillow case, which I could only find on the UK website, so I placed my order on there. The order can be tracked on the Internet and was delivered right on time.

 • Hello,

  I'm using the Pillow for ten days now and I'm glad that I bought him.

  It' sleep wonderfull and I have less leaks now. Only the velcro of mine mask will stick sometimes to the CoolMax.

  Ruud J,
  BEVERWIJK
  Netherlands

Write your own review

Ease of Use
Value
Quality
Website Information

Other customers also bought these products:

CPAP Hose Lift

CPAP Hose Lift

€ 33,92