Opus Intranasaal Neusmasker byFisher & Paykel

Be the first to review this product

Out of Stock
€ 113,83

SKU: HC482U

Het nieuwe Opus Intranasaal CPAP Neusmasker is klein, geruisloos, erg licht een zeer comfortabel, en biedt daarmee een ongekende vrijheid gedurende uw slaap. Met anatomisch gevromde siliconenkussentjes en aan het gezicht gevormd hoofdbandsysteem met versterkingspunten voor extra stabiliteit is er alles aan gedaan om uw comfort te bevorderen.

Het allernieuwste Opus Nasale Kussen / Intranasaal Masker is klein van stuk, stil, lichtgewicht en ongelofelijk comfortabel. Het biedt een ongekende vrijheid tijdens het slapen. Met zijn anatomisch gevormde siliconen kussentjes en naar het gezicht gevormde hoofdbandsysteem met extra versterking voor betere stabiliteit wordt er voor optimaal comfort gezorgd.

Het slanke design maakt het mogelijk om op uw zij te slapen zonder dat het masker zal verschuiven. Er is geen sprake van uitstekende onderdelen aan de zijkant van uw neus die in uw kussen duwen en lekkage en andere ongemakken veroorzaken. Met de Opus 482 nasale kussentjes van Fisher & Paykel bent u vrij om op iedere zij of om op de rug te slapen.

Beter dan een neusmasker dat ook de neus bedekt, 'plugt' de Opus zich direct in uw neusgaten, waardoor het de druk op de gevoelige huid van uw gezicht vermindert. De intranasale kussentjes van het Opus systeem zijn ideaal voor diegenen die een traditioneel masker een claustrofobische effect vinden hebben, en verzekeren u van een groots gevoel van vrijheid. Dit ontwerp behoudt eveneens het zicht van de gebruiker, ideaal voor diegenen die graag nog eerst even lezen voordat ze gaan slapen.

Het versterkte, naar het gezicht gevormde hoofdbandsysteem van het masker houdt de verbinding met de neusgaten in stand gedurende de nacht, wat ook uw favoriete slaappositie is. Het hoofdbandsysteem past zich natuurlijk aan aan iedere vorm van het gezicht waarbij het u een comfortabele pasvorm en betrouwbare steun biedt.

De anatomisch gevormde kussentjes rusten in het begin van uw neusgaten, waarbij het een perfecte aansluiting en een directe luchtstroom naar de nasale doorgang creëert. De lucht van uw CPAP hoeft hierdoor niet zijn eigen weg te vinden waardoor u een comfortabelere en meer constante druk kunt verwachten die rechtstreeks gestuurd wordt naar daar waar het nodig is. Ontworpen om precies te passen op de vorm van uw neusvleugels, bieden deze nasale kussentjes een gemakkelijke pasvorm met een perfecte aansluiting. De contouren van de nasale kussentjes verzekeren u van een groter comfort. De matenreeks die wordt aangeboden (S/M/L alemaal inbegrepen) verzekert een ongekend comfort en aansluiting.

De siliconen afsluiting rust zacht op de neus, en soepel op de bovenlip. Het ingebouwde Soft-Lip Kussen past zich natuurlijk naar de vorm van uw bovenlip voor optimaal comfort. De afsluiting gemaakt van speciaal voorbehandelde siliconen met een hoge kwaliteitswaarde voelt zacht en glad aan waardoor het gemakkelijk in de juiste positie te plaatsen is, en de speciale textuur zorgt voor een perfect afsluiting van het masker.

Het geavanceerde luchtverspreidingssysteem is stil en minimaliseert geluid en tocht van de uitlaat om mogelijke ongemakken voor de gebruiker en de bed partner te voorkomen. Wanneer u uitademt wordt de lucht verschillende richtingen op verspreidt, waardoor het voorkomt dat er lucht op u of uw partner geblazen wordt.

Het Opus nasale kussen masker van Fisher & Paykel bevat een bevestigingssysteem voor de slang dat zorgt voor een fantastische stabiliteit van het intranasale masker. Veranker de slang bovenop uw hoofd, aan de zijkant van uw gezicht of laat het gewoon los hangen. Met een elegant en simpel design, houdt het de slang in de gewenste positie. Als alternatief kunt u de slang los laten hangen en de balvormige scharnier zal zijn werking laten zien door letterlijk een vrijheid van 360 graden te bieden.

Het intranasale system is zodra het uit de doos wordt gehaald klaar voor gebruik en komt met een bijgevoegde gebruiksvriendelijke handleiding.

Extra informatie

Unit Qty N/A
SKU / Code HC482U
Gewicht (Gram) 250.0000
Fabrikant Fisher & Paykel
Product Specifications No
What's Included No
Useful Links No
Vat Exempt Ja
Mask Size Large, Medium, Small
Voormaat Meetapparatuur Not applicable; multiple sizes included in the box
Mask Type Intranasaal
Materiaal van Afdichtingen Siliconen
Vervangbare afdichting/kussen Ja
360 Graden Draaischijf Masker Uiteinde
Luchtbevochtiger Vereist Optioneel
Voorhoofd Ondersteuning No
Kin Ondersteuning No
Lucht Verspreider Ja
Uitadem Ventiel Ja
Zuurstof/Druk Poort No
Flexibele Maskereenheid Ja
Opberg Tas/Doos Bijgeleverd No
(Snelle) Ontgrendelingsmethode n/a
Hoofdbanden Inbegrepen Ja
Bevestigingsmethode Hoofdbanden Velcro Strap & Loop
Hoofdband Ja, zit vast
Verbeteringspunten Hoofdbanden 4
Talen Handleiding Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Japanese, Korean, Nederlands, Norks, Português, Simplified Chinese, Suomi, Svenska, Traditional Chinese
Fabrieksgarantie No
Klantenservice Fabrikant Australia, Austria, Benelux, China, Denmark, France, Germany, India, Ireland, Italy, Japan, Middle East (Dubai), New Zealand, Northern Ireland, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States
Geproduceerd in New Zealand
CE-Markering Ja

Reviews - 0 reviews

Average review rating of this product

Write your own review

Quality
Website Information
Ease of Use
Value

Other customers also bought these products:

CPAP Hose Lift

CPAP Hose Lift

€ 34,48